Rugklachten?

Goed en genoeg slapen is één van de meest effectieve manieren om jouw rugklachten te verminderen. Tijdens het slapen kan je lichaam herstellen van de belastingen van de voorbije dag. Maar wat als je 's ochtends toch nog wakker wordt met rugklachten? Geen vrees, je kan zelf heel wat ondernemen om je klachten te verminderen.

Blijf bewegen

Je rug herstelt beter met een goede doorbloeding. Zorg hiervoor door te blijven bewegen. Zoek uit wat je nog kan zonder dat je te veel last hebt. Wandelen is een goede start: 10.000 stappen per dag is een mooi richtpunt!

Slaap genoeg

Tijdens het slapen herstelt je lichaam én geest. Mik op ongeveer 8u nachtrust. Geen paniek als je eens minder lang slaapt, het is een richtpunt, geen vereiste.

Kom je nooit in de buurt van deze acht uur of laat je slaapkwaliteit te wensen over?

Eet gevarieerd

Je lichaam heeft de juiste bouwstenen nodig om te kunnen herstellen van overbelastingen of blessures.hoe je slaapkwaliteit verbeteren?

een verduisterde slaapkamer is een heel duidelijke aanduiding voor je lichaam dat het tijd is om te slapen, maak hier gebruik van!

17 graden is de ideale temperatuur voor jouw slaapkamer!

Een 'gaan slapen' routine kan helpen om je lichaam te leren zich voor te bereiden op een goede nachtrust.hoe kan jouw bed je helpen?

Een ergonomisch slaapsysteem

Een ergonomisch slaapsysteem zorgt voor een uitstekend slaapcomfort. Gedaan met liggen woelen in bed, pijnlijke schouders of een stijve nek.

Met een Waveflex® slaapsysteem ga je opnieuw graag gaan slapen!

Odoo • Tekst en afbeelding