reshape your nights

Een correcte slaaphouding is uiterst belangrijk voor de kwaliteit van je nachtrust. Waveflex® bedsystemen houden maximaal rekening met jouw anatomische bouw en zijn zo ontwikkeld dat ze je vanzelf de hele nacht lang een ideale slaappositie bezorgen.  

op weg naar een perfecte slaap

Het Waveflex®  bedsysteem is een totaalpakket van drie op elkaar afgestemde elementen. Het gaat om een lattenbodem, een matras en een kussen. Deze drie zijn zo ontwikkeld en geselecteerd om optimaal samen te werken om tot een goede slaaphouding te komen.

Lattenbodem
matras
Kussen

junior, original of premium

Jouw Waveflex® bedsysteem kan je helemaal zelf configureren. Uiteraard geven we je graag advies over wat voor jou de beste componenten zijn (matrastype, extra functies etc.). Als basis gebruiken we drie types systemen: junior, original en premium. 

junior

Tussen 8 jaar en 18 jaar maken jongeren een groeispurt door. Met een Waveflex® Junior slaapsysteem wordt dit proces positief beïnvloed. Waveflex® Junior is een betaalbare slaapoplossing die de groeiperiode ondersteunt. In die levensfase is de ontwikkeling van een gezonde rug uiterst belangrijk.

original

Voor (jong)volwassenen die op zoek zijn naar een performant Waveflex® slaapsysteem adviseren we de Waveflex® original. Dit Waveflex® type garandeert jarenlang slaapcomfort en welzijn voor de rug.

premium

Het premium Waveflex® slaapsysteem biedt het summum in slaapcomfort en kan elektrisch bediend worden. Het wordt uitgerust met een hiervoor geschikte soepele hoge kwaliteit matras.

goodnight sleep engineer


Waveflex® is een Belgische slaapspecialist met meer dan 20 jaar ervaring in ergonomisch slaapcomfort. De gepatenteerde productontwikkeling gebeurt op basis van wetenschappelijke inzichten. Waveflex® produceert de slaapsystemen volgens hoge kwaliteitsnormen in eigen ateliers en biedt vijf jaar garantie. De universele lattenbodem is uniek. Hij is geschikt voor elke lichaamslengte en lichaamstype. “One size fits all” zonder de lattenbodem bij te moeten stellen.

 

 

slaapspecialisten

5 jaar garantie

one size fits all